en_US ro_RO

Despre noi Queen Marie Cupline_front.

Queen Marie Cup a luat ființă în anul 2013, la propunerea membrilor Ovidius Golf Club. Inițiativa a apărut din necesitatea de a crea un eveniment pentru promovarea jocului de golf, precum a valorilor și a tradițiilor românești.

Ghidați de această dorință, considerăm că evenimentul Queen Marie Cup poate oferi bucurie și fericire, momente plăcute și conversații prietenoase pentru toţi jucătorii pasionați de golf.

Debutând în apropiere de Balchik și având mereu în suflet dragoste și respect față de cea care a fost Regina Maria a României, în mod firesc, turneul a căpătat numele de astăzi – Queen Marie Cup„.

Ca parte din istoria nu foarte lungă a golfului în România, încercăm astfel să aducem și noi o contribuție la promovarea și dezvoltarea acestui sport.

Queen Marie Cup se dorește a se transforma într-o tradiție, un eveniment deosebit ce oferă jucătorilor șansa de a-și perfecționa jocul și de a evolua și concura la un nivel din ce în ce mai ridicat.

Implicarea oamenilor de afaceri ca și parteneri în realizarea turneului „Queen Marie Cup” contribuie, pe lângă promovarea sportului, la crearea unui mediu propice pentru socializare și networking.